dimarts, 30 de desembre del 2008

ESquerra Anticapitalista


Programa emés el dia 30 de Novembre. Després de la Conferència Extraordinària de Espacio Alternativo del 22 de Novembre que va constituïr el nou projecte polític de Izquierda Anticapitalista, nosaltres vam voler entrevistar als seus representants a Catalunya. Així li vam fer una extensa entrevista a Lluís Rabell membre de Revolta Global. Esquerra Anticapitalista, on vam repasar els motius de la ruptura amb EUiA-IU, la conveniència de presentar una candidatura a les eleccions europees i la proposta política que vol bastir aquest nou projecte de Partit revolucionari. Al final podrem escoltar el recull informatiu propi de cada setaman a Onda Libre. Salut!!

Enllaç a l'arxiu de so:
http://www.archive.org/details/EsquerraAnticapitalista

1 comentari:

Adrià ha dit...

Gràcies pel comentari.
A veure, primer de tot demanar disculpes pel to del meu comentari q potser no va ser el més adequat.
Seguidament m'agradaria dir-vos q mai he estat massa revolucionari sinó més aviat de l'esquerra transformadora i reformista (i això no és el PSOE... però tampoc és l'esquerra més radical, penso q cal ser moderat, trobar el terme mig).
Bé, però aquest no era el tema. Deixeu-me dir q lo de "escola privada marxista" ho vaig dir més aviat amb sorna per no haver comprès bé el vostre posicionament, q ara m'ha convençut més (un ha de saber acceptar els propis errors). Per altra banda, segueixo pensant q la familia, tot i ser un ent tradicional en la societat no ha de desapareixer, sinó q hem de treballar x ampliar-ne el concepte; vull dir: la familia no necessariament ha de ser aquella q defensen els bisbes (no comentaré el q penso de la seva retrògrada visió) i a més pot ser també un bon "caldo de cultiu" de canvis. No sé si m'explico, però bé, en el fons és només una opinió com qualsevol altra.
Res més, us seguiré escoltant de tant en tant, com fa uns mesos q faig.
Bon any!

Adrià